Nis

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında öğretmenlerimizden Selçuk Akçay ve Betül Bulunan’ın öğrencilerimizle hazırlamış olduğu Beyit ve mısra ezberleme videosuna emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, öğrencilerimizin çeşitli etkinlik, yarışma ve oyunlar ile okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuzda Banu KIRBAŞ hocamız tarafından çocuk ruh sağlığı,çocuklarda problemli davranışlar,çocuklarda uyum problemleri, çocuklarla iletişim konulu eğitimler velilerimize verilmiştir. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Hayalimdeki meslek projesi kapsamında 8. Sınıf öğrencilerimizle Gölköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyareti gerçekleştirilmiş olup okulun ilgili birimleri gezilerek bilgi edinmeleri sağlandı.

Mrt

21-27 Mart Dünya Ormancılık Haftası etkinliği kapsamında okulumuzda fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.Yapılan etkinliğe Kaymakamımız Sn. Buket YEŞİLGÜL, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.Öğrencilere hediye dağıtımı gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz kız ve erkek öğrencilerine ayrı olarak ergenlik dönemi özellikleri ve mahremiyet eğitimi sunumu ilçemiz rehber öğretmeni Burçin Baki ve Fen Bilimleri öğretmenimiz EmrahAkoluk tarafından gerçekleştirilmiştir.

Mrt

"18 Mart Çanakkale Zaferi" okulumuzda düzenlenen programla kutlandı. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz. Ayrıca "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" münasebetiyle ilçemizde gerçekleşen törende okulumuz 3.Sınıf öğrencilerinden Zeynep ŞİMŞEK resim dalında, 7. Sınıf öğrencilerinden Emir ÖZTÜRK ise şiir dalında ikinci olmuştur.

Mrt

Okulumuzda Sivil Savunma haftası kapsamında “Deprem ve Tahliye Tatbikatı” öğretmen, öğrenci ve idarecilerimiz eşliğinde yapılmıştır.

Mrt

OKULUMUZ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ MÜSLÜM BAŞTÜRK OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNE AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ VERMİŞTİR.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Salih BAŞ, Şube Müdürümüz Özcan TÜRKYILMAZ tarafından Şirinköy Sezgin Karaca İlkokulu ve Ana Sınıfı ziyaret edildi.İlçe Milli Eğitim Müdürümüz okul bahçesinde bulunan geleneksel çocuk oyunlarını öğrencilerle birlikte oynayarak keyifli vakit geçirdiler.

Ock

Müdürümüz Onur Şimşek ve müdür yardımcımız Fatih Demetgül, Ortaokul müdür yardımcımız Gözde Ünver ve İngilizce öğretmenimiz Beyza Toptaş Etwinning Avrupa kalite etiketi almaya hak kazanmıştır. Büyük emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ve tebrik ederiz .

Ock

“Hayalimdeki Meslek” projesi kapsamında okulumuz 7. ve 8. Öğrencileri ile Şehit Erdi Demirer MTAL ziyareti gerçekleştirdik.Öğrencilerimize meslek lisesinin ilgili bölümleri tanıtıldı. Teşekkür ediyoruz.

Ock

Şirinköy Şehit Mevlüt Göl Ortaokulunda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Salih BAŞ’ın da katılımıyla şehitlerimize için bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.

Ock

Şirinköy Şehit Sezgin Karaca İlkokulu ve Şirinköy Şehit Mevlüt Göl Ortaokulumuz 2023-2024 yılında eTwinning okulu olmuştur. Emeği geçen öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizi yürekten tebrik ediyoruz.

Ock

Gürgentepe devlet hastanesi ve toplum sağlığı çalışanları tarafından öğrencilerimize diş sağlığı ile ilgili bilgi verilerek diş fırçaları ve broşürler hediye edildi.