Ock

Şirinköy Şehit Sezgin Karaca İlkokulu ve Şirinköy Şehit Mevlüt Göl Ortaokulumuz 2023-2024 yılında eTwinning okulu olmuştur. Emeği geçen öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizi yürekten tebrik ediyoruz.

Ock

Gürgentepe devlet hastanesi ve toplum sağlığı çalışanları tarafından öğrencilerimize diş sağlığı ile ilgili bilgi verilerek diş fırçaları ve broşürler hediye edildi.

Ara

Terör örgütü PKK tarafından Pençe Kilit Harekatı bölgesinde gerçekleştirilen hain saldırıda 12 askerimiz şehit düştüğü olay nedeniyle şehitlerimizin anısına ÇEDES kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Seyfullah Köklü ile öğrencilerimiz değerli çalışma yapmışlardır. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Gürgentepe Şehit Erdi Demirer MTAL öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Salih BAŞ ve Şube Müdürlerimizin katılımıyla Şehit Mevlüt Göl Ortaokulu öğrencilerine bölümlerini tanıtarak bilgi sahibi olmalarını sağladılar.

Ara

Okulumuz 7. Ve 8. Sınıf öğrencileri “Hayalimdeki Meslek” projesi kapsamında öğretmen ve idarecilerimiz ile beraber Otoelektrik çalışanlarını yerinde ziyaret ederek bilgi edindiler.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Salih Baş okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle  bir araya geldiler. Okulumuzun ihtiyaçları hakkında incelemelerde bulundular.

Kas

OKULUMUZ İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ BEYZA TOPTAŞ "LET'S MEET" ADLI ETWİNNİNG PROJESİ ULUSAL KALİTE ETİKETİ ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR. AYRICA OKULUMUZ MÜDÜR YARDIMCISI GÖZDE ÜNVER " I HAVE HEALTHY BECAUSE I'M VALUABLE" ADLI ETWİNNİNG PROJESİ ULUSAL KALİTE ETİKETİ ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR. ÖĞRETMENLERİMİZ AVRUPA KALİTE ETİKETİ SONUÇLARININ AÇIKLANMASINI BEKLEMEKTEDİRLER. AYRICA ÖĞRETMENLERİMİZ SAYESİNDE OKULUMUZ ULUSAL KALİTE LEVHASI KAZANMIŞTIR. ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINDAN ÖTÜRÜ ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK VE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü minnet, saygı ve rahmetle okulumuzda andık.

Eyl

GENÇLİK SPOR MERKEZİ ÇALIŞANLARI VE GENÇLİK GÖNÜLLÜLERİ İLE BİRLİKTE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER YAPTIRILIP ÖĞRENCİLERİMİZE HEDİYE DAĞITIMI YAPMIŞLARDIR. AYRCICA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İÇİN BAHÇEMİZE OYUN ALANLARI TASARLAYIP BOYAMIŞLARDIR. EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Haz

2022 2023 Eğitim Öğretim yılında yapmış olduğumuz "Let's Meet" isimli E-twinning projemizde çalışmalarımız bitti.

Dolu dolu geçen projemizin sonucunda öğrencilerimiz her ay farklı görev ve etkinlikleri tamamlayarak ünite kazanımlarını pekiştirdiler,birçok Web2 aracını kullanmayı öğrendiler ve eğlenerek öğrenerek dil becerilerini geliştirdiler.Projede görev alan öğrencilerimize ve ingilizce öğretmenimiz Beyza Toptaş'a teşekkür ederiz.

Haz

Gürgentepe Kaymakamımız Sayın Muhammed YILMAZ'ın ve İlçe Müdürümüz Mehmet Bilü'nün katılımlarıyla karne törenimizi gerçekleştirdik. Öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

İŞKUR meslek danışmanları tarafından okulumuz 7. ve 8. Sınıf öğrencilerimize meslek dalları ve meslek seçimi hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Haz

ŞİRİNKÖY ŞEHİT SEZGİN KARACA İLKOKULU OLARAK, ÇEVREME DUYARLIYIM, DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM( ÇEDES) PROGRAMI KAPSAMINDA, KARDEŞ OKULUMUZ TARAFINDAN KENDİLERİNE YAPILAN HEDİYELERDEN DOLAYI BÜYÜK VEFA ÖRNEĞİ GÖSTEREREK, BİZE ‘’YEŞEREN TOHUMLU KURŞUN KALEM’’HEDİYELERİ GÖNDERMİŞLERDİR. BU ANLAMLI ETKİNLİKTE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

OKULUMUZDA YAPILAN TÖRENLE 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZI KUTLADIK. EMEĞİ GEÇEN SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİMİZ ERTAN YILMAZ'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

May

ŞİRİNKÖY ŞEHİT MEVLÜT GÖL ORTAOKULU OLARAK ÇEVREME DUYARLIYIM, DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM (ÇEDES) PROJESİ KAPSAMINDA PROJE SORUMLUSU SEYFULLAH KÖKLÜ,  ELİF-BA CÜZLERİNİ TAMAMLAYARAK KUR’AN-I KERİM’E GEÇEN ÖĞRENCİLERİMİZE KUR’AN-I KERİM HEDİYESİNDE BULUNMUŞTUR. BAŞARILARINDAN DOLAYI ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.