Ekm

2021-2022 eğitim öğretim yılı okul aile birliği toplanrımız pandemi şartlarına uygun bir şekilde sosyal mesafeye dikkat ederek yapılmıştır.

Ağu

8. 12. ve mezun öğrencilerimiz için Destekleme ve Yetiştirme Kursları çalışma takvimi belirlendi. Takvime göre kurslarımız 6 Eylül de başlayıp 10 Haziran da son erecek olan kurslar çocuklarımızın sınava daha iyi motive olmasını sağlamakta öğrencilerimizi bilişsel anlamda desteklemektedir.

Tem

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı çalışma takvimi yayınlandı.

Tem

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, koronavirüs vaka artışlarının okulların açılmasını erteleyip ertelemeyeceği ile ilgili bir soruya ''Bizim şu andaki bakış açımız, tamamen okulların 6 Eylül'de açılmasıyla ilgili. Bununla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı olarak her türlü görevi, vazifeyi yerine getiriyoruz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz şu anda 'acaba vesaire...' bu konularla ilgili bir değerlendirme yapmıyoruz. Sadece odak noktamız okulların açılması'' yanıtını verdi.

2021 LGS SINAVI GİRİŞ BİLGİ VE BELGESİ EKRANINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Nis

eTwinning Projeleri Kalite Etiketine başvuru yapacak öğretmenlerimize yönelik, 24-25 Nisan 2021 tarihlerinde saat 21.00'de Müdürlüğümüz eTwinning İl Koordinatörü tarafından "eTwinning Kalite Etiketi Başvuru Süreci Semineri" düzenlenecektir.